Bruiloften

Trouwringen aanvliegen

Een unieke manier om de trouwringen te laten bezorgen tijdens de ceremonie!

Namelijk door een uil of roofvogel! Wij trainen onze dieren om de ringen te kunnen dragen tijdens het vliegen en om deze naar u toe brengen bij het "altaar".


De ringen worden aangevlogen op het gewenste moment. De trainer lost de vogel aan het begin van de ceremonie locatie. U mag de vogel geheel zelf opvangen zodat wij niet in het plaatje voorkomen, het is tenslotte uw moment! Waarna u de ringen heeft afgehaald keert de vogel weer terug naar de trainer aan de andere kant van de ruimte.


Oefenen:

Om te zorgen dat er niks mis kan gaan op het grote moment en u niet met een mond vol tanden staat, oefenen wij 3 - 4 weken voor de bruiloft één keer met het aanvliegen van de ringen op onze locatie. Op deze manier kunnen jullie aan de vogel en zijn techniek wennen en went de vogel aan jullie.

Fotograaf - Fotografia

Fotoshoot

Het is mogelijk om de vogels deel uit te laten maken van uw trouwreportage.

LET OP! Dit is een echte fotoshoot, niet even de vogel vasthouden maar er wordt echt de tijd genomen om diverse foto’s te maken in verschillende posities. Er wordt wel gebruik gemaakt van uw eigen fotograaf. Wij hebben twee mogelijkheden:


Passieve fotoshoot:

Bij de passieve fotoshoot krijgt u de vogels in stille positie. Het stil zitten, dit kan naast u(op voorwerpen) op uw schouder, knie enz (indien mogelijk met de vogel) en de vogel vasthouden op de hand. Uw fotograaf heeft ook altijd vele ideeën.


Actieve fotoshoot:

Bij de actieve fotoshoot kunnen wij de vogels laten vliegen. Denk aan: Naar uzelf toe laten vliegen, van u af of voor u langs laten vliegen. Ook kunt u de handen van uw partner vasthouden en de vogel ertussendoor laten vliegen.

Pura Photography
Creating Moments Fotografie

Een unieke aanvulling op uw bruiloft!

Uil Topia kan uw bruiloft nog specialer maken! Deze mogelijkheden zullen een onvergetelijke indruk bij u en uw gasten achterlaten. Wij vliegen onze vogels zowel buiten als binnen (indien mogelijk).


Wij bieden de volgende mogelijkheden,

deze zijn natuurlijk ook te combineren!:

  • Het aanvliegen van de trouwringen.
  • Fotoshoot: Laat de uilen terugkomen in de trouwreportage.
  • Actieve vliegdemonstratie met de vogels.
  • Het displayen van onze vogels aan de gasten.

Schrijf veerpen uil of roofvogel:

Op een unieke manier de huwelijksakte ondertekenen of opzoek naar een prachtig cadeau voor jullie getuigen?


Bij ons kunt u een handgemaakte schrijfbare vogelveerpen bestellen.


Kleuren inkt: Zwart - Blauw - Rood.

Veren: Oehoe - Buizerd.

Wikkeldraad: Naar keuze.

Vliegdemonstraties

Wij kunnen u een leuke vliegdemonstratie aanbieden om de gasten en jullie als bruidspaar tijdens de bruiloft te vermaken. Of u kunt zelf even bijkomen of foto's laten maken.


Op een educatieve, leerzame en veilig verantwoorde manier tonen wij een aantal van onze vogels door middel van het actieve vliegen en van dichtbij laten zien.

De gasten en het bruidspaar mogen de vogels naar zich toe roepen en opvangen op de handschoen onder begeleiding, ondertussen kan het publiek luisteren naar de verhalen en leuke weetjes. Duur: +- 45 minuten. (kan worden aangepast naar wens)


Extra’s!

De vliegdemonstratie kan gegeven worden in verschillende thema:

Basic (netjes) / Middeleeuws / fantasy / steampunk

Display vanaf de hand

Geen mogelijkheid voor een vliegdemonstratie? U kunt uw gasten de mogelijkheid bieden om te genieten van onze prachtige dieren doormiddel van een display.


Tijdens de receptie / toast kunnen wij aanwezig zijn met enkele vogels.

Op deze manier kunt u de gasten vermaken zodat u tijd heeft om iets anders te doen.

Algemene

Impressie

Impressie van bruiloften waar wij aanwezig zijn geweest met verschillende vogels!


Neem contact met ons op

voor een prijsopgave!

Fotograaf - Fotografia
Lydia Fotografie
Rinus Reeders Fotografie
TrouwCamera
Stef Nagel
Fotgraaf - Fotografia
TrouwCamera
TrouwCamera