Trouwringenaanvliegen

Een prachtige en speciale aanvulling aan uw grote moment!

Op het grote moment maken wij de vogel optijd gereed.

Onder of naast de stoel staat een prachtige kist met alle benodigdheden om de vogel te kunnen opvangen. Deze kunt u pakken wanneer het zover is.


Wanneer de ringen nodig zijn kunt u een knikje geven aan de trainer en laat hij de vogel gaan! Op dat moment is het aan jullie! Één van jullie roept de vogel naar zich toe waarbij de vogel land op de handschoen en de ander kan dan de ringen rustig wegpakken. Wanneer u de ringen heeft keert de vogel weer terug naar de trainer aan de andere kant van de ruimte en kunnen jullie verder met de ceremonie.


Aan de zijkant staat een andere trainer stiekem opgesteld, mocht u het even niet weten dan kunnen wij snel te hulp schieten.


Oefenen:

Om te zorgen dat er niks mis kan gaan op het grote moment en u niet met een mond vol tanden staat gaan wij 3 - 4 weken voor de bruiloft één keer oefenen met het aanvliegen van de ringen.

Op deze manier kunnen jullie aan de vogel wennen en de vogel kan aan jullie.


De vogel krijgt het oefenklosje om zodat u het gehele moment kan oefenen, tot het laten wegvliegen van de vogel aan toe.


Wij bieden uw fotograaf aan om vrijblijvend te komen oefenen met fotograferen tijdens het oefenen, indien u ook heeft gekozen voor het trouwringen aanvliegen. Het fotograferen van het aanvliegen heeft niet elke fotograaf meegemaakt op deze manier kan de fotograaf vertrouwd raken met de vliegtechniek van de dieren.

Rinus Reeders Fotografie
Fotografia.nu

Tijdens het oefenen

Het echte moment!

Impressie

Keuze uit diverse vogels!

Vraag hierna bij het contactformulier!

Rinus Reeders Fotografie

Kerkuil - Lilo of Milo

TrouwCamera Fotografie

Boeboekuil - Nova

Fotografia.nu

Kerkuilen - Lilo & Stitch

Special Edition Photography

Oehoe - Willow

Cass-creations Fotografie

Woestijnbuizerd - Kenai